FAQ FEHT+

Registre

Puc convidar a familiars o amics a formar part del club?

Consulti si en el seu portal troba l'opció "Convida". En cas que ho estigui, introdueixi els noms i les adreces de correu electrònic de les persones a les quals vulgui convidar i rebran la seva invitació.

Què haig de fer si no rebo l'email d'activació del compte?

Els motius pels quals no has rebut el correu d'activació de compte poden ser:
  • El correu va ser bloquejat pel filtre de spam: revisi si el correu es troba a la safata de spam. En cas que sigui així, afegeixi el correu remitent als seus contactes autoritzats.
  • El correu va ser bloquejat per la teva empresa: és possible que el sistema informàtic de la seva empresa estigui bloquejant els correus enviats a través del club. Comprovi aquesta informació amb el responsable de la gestió del portal.
  • Altres bloquejos: si no es troba en cap de les situacions anteriors, si us plau contacti'ns amb el formulari de la secció Atenció a l'usuari del seu portal.

Què puc fer si la meva contrasenya/ usuari no funciona?

Gestionar les meves dades

Vull modificar les meves dades personals, com ho faig?

Pots canviar les seves dades a l'apartat "Perfil" a "Les meves dades" del portal.

Puc canviar la meva contrasenya?

Pots canviar la seva contrasenya a l'apartat "Perfil" a "Les meves dades" del portal.

Puc canviar el meu email?

Pots canviar el seu email a l'apartat "Perfil" a "Les meves dades" del portal.

Comunicacions

Com puc donar-me de baixa del servei de comunicacions del club?

Entri a una de les últimes comunicacions que hagi rebut, i veurà que a la part inferior apareix: "Has rebut aquesta comunicació per estar donat d'alta al nostre servei de subscripció. Ja no estàs interessat? Accedeix a aquest enllaç. "Faci clic a l'enllaç i es podrà donar de baixa. Recordi que també pot canviar l'acceptació de les comunicacions des del "Perfil" a l'apartat "Les meves dades" del portal.

Per què he deixat de rebre els emails del club?

A causa del tractament que realitzen determinats servidors de correu, de vegades els missatges vàlids són tractats com a correu brossa (junk email o spam). Li recomanem que si deixa de rebre les comunicacions del club, comprovi si es troben a la carpeta de correu no desitjat o spam i afegeixi el remitent a la llista de correus autoritzats i continuarà rebent totes les nostres novetats.

Publicació de continguts

Què he de tenir en compte a l'hora de publicar continguts?

Abans de pujar qualsevol contingut a la Plataforma, has d'assegurar-te de que comptes amb tots els permisos necessaris per la seva publicació (Drets d'imatge de les persones que apareguin, possibles drets de propietat intel·lectual de fotografies o de qualsevol altra creació protegida, ús de marques comercials, etc.) així com assegurar-te de que el contingut s'adequa a les regles del servei, promoció o concurs en què publiques.

Qui és el responsable de la correcta publicació de continguts?

L'usuari és l'únic responsable d'assegurar-se de la correcta publicació de continguts a la Plataforma. En cas de que tinguis sospites sobre la possible violació de drets sobre un contingut a la Plataforma, ho pots posar en coneixement de Vip District a través del departament de Suport. Així mateix, en cas de que Vip District tingui indicis sobre la incorrecta publicació d'un contingut, podrà desactivar la seva publicació de forma preventiva fins a fer les investigacions necessàries.